Starší článek Novější článek

3 TIPY PRO URYCHLENÍ SPALOVÁNÍ TUKU

  • Články o výživě a tréninku
  • před 6 lety

*3 TIPY PRO URYCHLENÍ SPALOVÁNÍ TUKU*

1) Provádějte kardio po silovém tréninku, vaše tělo bude mít vcelku vyčerpané své zásoby energie a bude připraveno si brát ze svých vlastních tukových zásob. Pokud tedy půjdete na kardio, budete spalovat tukové zásoby téměř ihned od zahájení kardia. Vyzkoušejte například 30 minut chůze do kopce po těžkém silovém tréninku v posilovně.

2) Zapojujte především základní, komplexní cviky do vašich tréninků. Proč ? Tyto cviky spalují velké množství energie, tudíž zvyšujete svůj energetický výdej a spalujete své tukové zásoby mnohem více, než při tréninku na strojích či kladkách. Zapojujte tedy dřepy, tahy, bench-press, kliky na bradlech, shyby, přítahy s jednoručkami či velkou činkou nebo pushpress.

3) Neustále se snažte měnit vaše tréninkové principy v tréninku. Zapojujte do tréninku silová opakování, supersérie, shazované série, prodlužujte negativní fázi u určitých cviků. Tyto principy se snažte různě kombinovat a měnit, vaše tělo bude pálit tuky mnohem efektivněji, když ho neustále budete šokovat.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.