Starší článek Novější článek

Udělejte si perfektní pozadí - 2.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Udělejte si perfektní pozadí - 2.díl*

Dřep
Pokud chcete kvalitní hmotu na vašem pozadí, nesmíte zanedbávat dřepy. Je to nejlepší cvik pro vás, přírodně zvyšuje hladinu růstového hormonu a testosteronu než ostatní cviky. Více anabolických hormonů přináší větší potenciál pro svalový růst, to znamená více svalů na vašich hýždích a mnohem lepší vzhled.

Mrtvý tah
Ačkoliv mrtvý tah není cílený speciálně na hýždě, je to vícekloubový, základní cvik a pracuje při něm více svalů, včetně hýžďových.Mrtvý tah je jedním z nejdůležitějších cviků na zlepšení držení těla. To může mít velký vliv na vzhled vašeho pozadí.

Mrtvý tah na jedné noze
Jednostranně zaměřený cvik, mrtvý tah na jedné noze procvičí hýždě ve více úhlech a rovinách než klasický mrtvý tah, také může obohatit stávající tréninkový plán a šokovat vaše tělo pro lepší výsledky. To, že se hýždě procvičí ve více úhlech znamená, že je zapojeno celkově více svalových vláken v průběhu cviku.
Čím více je zapojeno svalů, tím lepší celkový svalový rozvoj zadku a tím pádem lepší estetický vzhled postavy.

Výpady
Statické výpady jsou nejběžnějším provedením. Výpady v chůzi zahrnují funkčnost, kterou můžeme přenést do běžného života.
Výpady mohou být prováděny různými způsoby, abychom procvičili všechny části pozadí a také rozvinuli zbytek spodku těla.
Použítím jiných způsobů výpadů, například bočních výpadů obohatíme náš trénink o nové cviky a můžete se zaměřit buď více na hamstringy nebo na stehna, záleží na dílce postoje.

Výstupy
Použitím vlastní váhy nebo přidáním závaží jsou výstupy výborným cvikem pro zlepšení pozadí, také tento cvik zatěžuje více hamstringy nebo stehna podle toho, jak je výstup vysoký.

Schody
Velký hýžďový svál je zatěžován, když vycházíme schody a běháme, tudíž tyto aktivity jsou výborné pro zlepšení pozadí. Chůzí do schodů buďto stejným tempem nebo sprintováním pomůže k dosažení pevného a kulatého zadku.

Sprint
Už jste někdy viděli sprinterky s nezpevněným a nehezkým pozadím ? Ne, protože jejich tréninkový přístup dělá přesný opak. Síla a výbušnost, intervalové tréninky, při kterém pracují nohy a hýžďové svaly.
Sprinterky patří mezi ty, co mají nejvzhlednější sportovní postavu na planetě, jejich tréninkové metody, sprinty, perfektní kardio pomáhá k udržení krásné štíhlé svalnaté postavy a vytvarování vysněného pozadí.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.