Starší článek Novější článek

10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 2.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 2.díl*

4) Investujte do sebe
Získat vaši vysněnou postavu může být vcelku levné, ale může to být i docela drahá záležitost. Záleží na vašich cílech a prioritách. Možná vám stačí pouze investovat váš volný čas, možná budete potřebovat si koupit nové sportovní boty a oblečení nebo vstup do posilovny. Ale stále si zapamatujte, že investujete pouze do sebe a vašeho cíle, tím pádem je to ta nejlepší investice pro vás.

5) Buďte psychicky připravení
Pokud budete psychicky připraveni na to, do sebe investovat čas a peníze a budete ochotni odvádět práci za svou lepší postavu, je to jeden z nejdůležitějších kroků k tomu dosáhnout svého cíle. Představujte si ten okamžik, kdy se splní váš cíl, to vás vždy namotivuje a požene dopředu. Můžete sledovat motivační videa, číst životní příběhy ostatních, to může pomoci vaší psychice k tomu uspět. Zvyšuje to vaší šanci získat vysněnou postavu.

6) Dělejte to, co vás baví
Pokud k něčemu máte vyloženě odpor, nemůžete to dělat dlouhodobě. Možná párkrát zajdete například do posilovny nebo si zajezdíte na kole, ale pokud k tomu budete mít odpor, tak u toho nevydržíte. Najděte si to, co vás baví. Může to být běhaní venku ,dlouhé procházky se psem nebo cvičení v posilovně. Pokud budete něco, co vás baví, vydržíte u toho dlouhodobě a tudíž můžete stále pokračovat k vašemu cíli.

7) Nebuďte frustrovaní
Vysněnou postavu nezískáte za jeden den ani týden. Vaše cesta je dlouhodobá a bude mít svoje světlé a tmavší chvilky. Nejlepší možností, abyste předešli frustrovanosti je najmout si trenéra, který vám může dávat zpětnou vazbu o tom, jak se zlepšujete a tím vás posouvat dopředu, navíc vám dá ten správný směr. Musíte vybírat ale důkladně. Pokud na vše budete sami, jste svým největším nepřítelem, protože si myslíte, že se výsledky nedostavují a začínáte panikařit. Pokud vám ostatní řeknou, že výsledky jsou vidět, nakopne to vaše sebevědomí a budete mít větší chuť dále pokračovat.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.