Starší článek Novější článek

9 VYCHYTÁVEK DO VAŠÍ DIETY :1.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*9 VYCHYTÁVEK DO VAŠÍ DIETY :1.díl*

1) Jezte první bílkoviny
Máte před sebou jídlo, co by měla být největší priorita ? Bílkoviny potřebují energii a čas ke strávení a to je pro vás skvělá věc. Vaše tělo bude trávením spalovat určitý počet kalorií a rozebírat bílkoviny do použitelného materiálu, z kterého bude tvořit svalovou hmotu.
Také vás bílkoviny skvěle zasytí, takže nebudete mít potřebu se dojídat sladkými kalorickými pokrmy, kvůli hladu. Kde najdeme zdroje bílkovin ? Například kuřecí maso, vejce, krůtí maso, hovězí maso, ryby, řecké jogurty.

2) Zasyťte se zeleninou
Další vychytávkou je zelenina. Pokud si ke každému jídlu dáte určitou porci zeleniny, uděláte dobře pro vaši dietu. Zelená zelenina by neměla mít ve vaší dietě omezení, kvůli zanedbatelnému množství kalorií. Můžete tedy sníst víceméně kolik chcete.
Navíc tato zelenina může skvěle naplnit váš žaludek, tudíž předejdete pocitu hladu v průběhu dne a nemusíte díky hladu porušovat vaší dietu.

3) Pijte vodu před každým jídlem
Pití čisté vody před každým jídlem vám naplní žaludek, tudíž nebudete mít důvod se přejídat. Když vypijete sklenici vody, budete mít zničehonic méně místa v žaludku a střevech, tudíž budete na chvíli uspokojení a dostanete čas se pořádně rozmyslet, co si připravíte k jídlu. Nebudete tedy ovládání hladem, ale budete si připravovat jídlo, které sedne do vašeho jídelníčku. Navíc se naučíte dodržovat pravidelný pitný režim, který nutně potřebujete k základních životním funkcím.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.