Starší článek Novější článek

19 TIPŮ PRO PŘIBÍRÁNÍ ČISTÉ SVALOVÉ HMOTY 4.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

Poslední díl článku *19 TIPŮ PRO PŘIBÍRÁNÍ ČISTÉ SVALOVÉ HMOTY 4.díl* (předešlé díly najdete na našem profilu)

16) Pijte vodu.
Správný pitný režim je často zanedbávaný. Stejně jako vláknina a zdravé tuky vás i voda zasytí při dietě s nízkým množstvím sacharidů. Voda je důležitá pro správnou hydrataci a funkci svalů. Pokles vody ve svalech o 3% může způsobit pokles síly až o 10%.

17) Být vyrýsovanější znamená být větší.
Viděli jste někdy někoho velkého, silného a zalitého ? Pak vyrýsoval a vypadal že přibral 10 kilo svalové hmoty ? Když ze své zalité formy shodíte 25 kilo tuku, budete vypadat obrovští a svalnatí. Když vyrýsujete, dělá to dojem, že jste přibrali čistou svalovou hmotu. Ve skutečnosti budete lehčí, ale všichni ostatní si budou myslet opak.

18) Držte se neustále svého cíle.
Pokud chcete nabrat čistou svalovou hmotu, musíte správně trénovat, jíst a mít dostatečný spánek. Musíte překonávat hodně překážek, jak fyzických, tak psychických. Není to lehké. Zůstaňte soustředění a nevzdávejte se svého cíle.

19) Věřte si.
Vždy, když chcete dosáhnout svého cíle, věřte v to, co děláte. Věřte tomu, že to funguje, že se posouváte a že to dokážete. Nikdo to za vás neudělá, je to pouze na vás, věřit si.


Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.