Starší článek Novější článek

19 TIPŮ PRO PŘIBÍRÁNÍ ČISTÉ SVALOVÉ HMOTY 2.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*19 TIPŮ PRO PŘIBÍRÁNÍ ČISTÉ SVALOVÉ HMOTY 2.díl* (předešlý díl najdete na našem profilu) :

6) Tuk je váš přítel.
Vzhledem k tomu, že budete mít snížené sacharidy, které slouží jako zdroj energie pro tělo, může docházet k nedostatku energie, pocitu hladu a bude přicházet myšlenka : Chybí mi to, jíst co chci a kdy chci. Zdravé tuky mohou být vaším pomocníkem v těchto časech. Nejen to, že vás dokáže zaplnit místo chybějících sacharidů, také zvýší pocit sytosti a slouží jako zdroj energie pro vás. Zdravé tuky najdeme ve vejcích, mase, rybách..

7) Změňte styl tréninku.
Vypadá váš trénink takto: Udělat sérii, pauza, udělat sérii, pauza a tak dále ? Zkuste změnit tento styl tréninku a dělejte to, co jste ještě nezkoušeli. Naučte se nové cviky a pohyby, které vám přinesou nové svalové přírůstky.
Vyzkoušejte supersérie, vysoké počty opakování, shazované série,velmi intenzivní tréninky, vyšší frekvenci tréninků a tak dále. Jde o to se dostat z vaší komfortní zóny a začít s opravdovými výsledky.

8) Vláknina, vláknina, vláknina.
Ano, opravdu jsme toto slovo napsali třikrát. Vláknina je ve většině dietních plánů zapomenutou živinou. Má ale mnoho výhod, skvěle vás zasytí, když máme snížené sacharidy. Navíc vláknina je nutností pro správné trávení bílkovin. Vlákninu můžeme najít například v ovoci, zelenině nebo luštěninách.

9) Jezte zelené.
Ruku v ruce s vlákninou, musí také zelená listová zelenina být v každém plánu pro přibírání svalové hmoty. Obsahuje vlákninu a velké množství vitamínů a minerálů, což je nutností pro budování čisté svalové hmoty bez tuku.

10) Myslete pozitivně.
Mít někoho kdo vás podporuje, skupinku přátel nebo rodinu vám pomůže na vaši dlouhodobé cestě za vysněnou postavou. Mějte okolo sebe stejně smýšlející lidi, kteří vám pomohou si splnit vaše cíle. Najděte si někoho, kdo je na stejné cestě jako vy, nastavte si cíle a navzájem si pomáhejte k dosáhnutí cílů.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.