Starší článek Novější článek

TIPY PRO VĚTŠÍ NOHY

  • Rady pro začátečníky
  • před 7 lety

4 *TIPY PRO VĚTŠÍ NOHY* :

1) Snažte si při tréninku nohou procvičit každou část stehen, hamstringů, hýžďových svalů z různých úhlů. Nejlépe je stimulujete k růstu základními cviky, za předpokladu zvládnuté techniky. Nejlepšími cviky myslíme dřepy , čelní dřepy, výpady , Leg-press, mrtvý tah s nataženýma nohama, výstupy na lavičku. Tyto cviky jsou mnohem účinnější než cviky na strojích.

2) Zapojujte do vašeho tréninku nohou i dynamické cviky , ať svalová vlákna šokujete, pokud jezdíte převážně silově. Myslíme tím například dřepy s výskokem s velkou činkou na zádech. Spojíte tím dynamiku a nejlepší cvik na nohy, tudíž skvěle stimulujete nohy k růstu.

3) Nejlepší volbou je cvičit nohy samostatně , bez dalších partii. Maximálně k nim přidejte lýtka. Jelikož nohy tvoří asi polovinu vašeho těla, je trénink velmi náročný a pokud budete mít další partii k tomuto tréninku, pravděpodobně ji neodcvičíte na plno. Navíc se budete moci nohám věnovat na plno, když víte že jsou dnes jedinou partií, kterou trénujete.

4) Zkuste si následující trénink na nohy :
Dřep s velkou činkou na zádech (4x12,10,8,6op)
Dřep s výskokem s velkou činkou na zádech (3x10op)
Výpady v chůzi s velkou činkou (4x10op) - na každou nohu
Rumunský mrtvý tah s velkou činkou (4x12,10,10,8op)
Leg-press(3x15,12,10op)

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.