Starší článek Novější článek

5 TIPŮ JAK ZHUBNOUT NA LÉTO

  • Rady pro začátečníky
  • před 7 lety

*5 TIPŮ JAK ZHUBNOUT NA LÉTO*

1) Počítejte si svůj kalorický příjem a nastavte si vhodný deficit a poměr makroživin. Znamená to, že si zjistíte svůj celkový denní energetický výdej, od něj odečtěte ideálně kolem 500 kcal a zbylou energii rozdělte do bílkovin, sacharidů a tuků. Pokud váš denní výdej je 2500 kcal, nastavte si příjem na 2000 kcal a vhodně rozdělte do makroživin. Přijímejte alespoň 1,6-2g bílkovin na 1kg tělesné váhy, 0,6-1g tuku na 1kg tělesné váhy a zbytek energie přijímejte ze sacharidů. Vše musí dohromady sedět vašemu nastavenému příjmu kalorií, nezapomínejte ale na vitamíny a minerály !

2) Naplánujte si kvalitní tréninkový plán do posilovny ! Pro efektivní hubnutí provádějte cviky jako dřepy, mrtvé tahy, tlaky s činkami, výpady, kliky, bench-press, push-press, kliky na bradlech, shyby a další komplexní cviky, které spalují velké množství energie. Tím docílíte kvalitní redukce tuku. Pokud cvičíte doma, využijte cviky jako dřepy s vlastní vahou, zanožování, výpady v chůzi, kliky, dipy, zkracovačky, vzpor a další.

3) Zařazujte kardio několikrát do týdne. Například běh, chůze na páse, kolo, rotoped. Buďto po silovém tréninku v posilovně nebo v samostatný den. Pokud půjdete na kardio po silovém tréninku, spalování tuku bude efektivnější díky vyčerpaným zásobám energie ze silového tréninku.

4) Nehladovte ! Pokud si myslíte že hladověním stihnete do léta vybudovat krásnou postavu, tak se mýlíte. Pokud vaše strava bude obsahovat kvalitní poměr makroživin a určitý kalorický příjem a váš tréninkový plán bude obsahovat komplexní cviky, které nejlépe pomáhají spalování tuku, vaše postava bude vypadat do léta několikrát lépe, než při hladovění.

5) Nechte si od nás vypracovat jídelníček a tréninkový plán na léto v rámci členství na ZískejTělo ! Více info zde : https://shop.ziskejtelo.cz

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.