Starší článek Novější článek

10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 1.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 1.díl*

1) Určete si cíl
Nastavením cíle se vaše cesta k přeměně postavy stává skutečnější a vaše soustředěnost se zvyšuje. Může to být například: uběhnout maraton, připravit se na nějakou speciální událost, soutěž nebo se jen dostat do formy. Zvolte si datum, ke kterému budete směřovat váš cíl. Napište si na papír to ,co chcete dokázat a naplánujte si jednotlivé kroky. Poté začněte se svojí proměnou.

2) Řekněte si PROČ ?
Není nic lepšího pro splnění vašeho cíle, než když budete mít ujasněno, proč to děláte. Být zdravější ? Redukovat tuk ? Přibrat svaly ? Být silnější ? Ať už je váš cíl jakýkoliv, děláte to pro sebe, ne pro ostatní. To, proč to děláte úzce souvisí s vaším cílem. Pokud v tom vidíte smysl a zalíbení, bude vaše cesta příjemnější a lehčí, než když se budete nutit do cvičení, pokud v tom nevidíte smysl.

3) Získejte podporu
Mnozí si myslí, že celou svoji cestu za proměnou si projdou sami a nebudou o tom mluvit s ostatními a shánět jejich podporu. Mohou nastat ale různé situace, například selhání nebo krize během vaší cesty. V těchto chvílích je důležité mít někoho okolo sebe, kdo vám dá zpět motivaci v tom pokračovat a bude stát při vás. Získáte pak opět důvěru ve vaší cestě k lepší postavě a budete vědět, že za vámi stojí vaši blízcí.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.