Starší článek Novější článek

5 TIPŮ PRO LEPŠÍ ZADEK:

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*5 TIPŮ PRO LEPŠÍ ZADEK:*

1) Zařazujte dřepy a jejich variace do tréninku. Nejlepší druhy dřepů jsou například Dřepy s velkou činkou na zádech, Čelní dřep, Sumo dřep s jednoručkou, Dřepy s výskokem.

2) Snažte se měnit vaše tréninkové principy co nejčastěji, abyste šokovali svalová vlákna a tím po jejich obnově zlepšovali vzhled vašeho pozadí. Zařazujte například supersérie, to znamená že spojíte dva cviky, a po odcvičení prvního přejdete bez přestávky na ten druhý. Zkuste spojit například dřepy + výpady v chůzi.

3) Nebojte se těžších vah ! Pokud si myslíte, že cvičením s činkami se stanete svalnaté a mohutné, není tomu tak. Cvičení s činkami dodá vaší postavě atraktivní vzhled. Pokud jde o váhy, nemusíte vždy jezdit to nejlehčí, co skoro ani necítíte. Zařaďte občas i silovější opakování, například na dřep pro 6-8 opakování.

4) Přijímejte dostatek živin ! Pokud budete hladovět, lepší zadek tím nezískáte. Pokud totiž chceme mít lepší zadek, musíme jíst dostatek bílkovin, sacharidů a tuků za den. Nevynechávejte úplně ani jednu z těchto živin. Pro ty nejlepší výsledky si zapisujte vaše denní stravování, tím získáte podrobný přehled. Zapisovat můžete zde : https://www.ziskejtelo.cz/app/strava

5) Pro lepší zadek zařazujte výběr z těchto cviků :
Dřepy a jejich variace, Výpady a jejich variace, Mrtvý tah s nataženýma nohama, Hip thrust, Zanožování, Leg-press...

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.