Starší článek Novější článek

3 tipy pro ploché bříško

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*3 tipy pro ploché bříško*

1) Počítejte si svůj denní příjem živin !
Základem pro ploché bříško, pokud ho ještě nevlastníte, je mít vhodně nastavený kalorický příjem a správně rozdělené makroživiny (bílkoviny, sacharidy, tuku). Ploché bříško si můžete totiž vypracovat pouze tím, že se zbavíte na břichu přebytečného tuku, to dokážete pomocí správného kalorického přijmu. Jak ho nastavit ? Zjistěte svůj kalorický výdej za den, nastavte si deficit například 500 kcal (ideální) a zbylý příjem si rozdělte do makroživin. Pro příklad : Pokud je váš energetický výdej 2300 kcal, nastavte svůj příjem na 1800 kcal a poté vhodně rozdělte do makroživin.


2) Cvičte efektivně !
Pokud chcete mít ploché břicho, zaměřte se na správný trénink, který podpoří redukci tuku z vašeho břicha. To neznamená ale, že budete drtit sklapovačky a cviky na břicho. Pokud nám jde o redukci tuku, měli bychom zvolit cviky, které spalují velké množství energie.


3) Zaměřte se na dlouhodobé plány, nesnažte se vše mít hned na úkor zdraví.
Nepřepalujte nikdy start. Pokud začínáte se cvičením a hubnutím a nejste zatím zvyklý na pohyb, není vhodné si naordinovat 6x týdně extrémně těžké tréninky v posilovně. Je šance, že se zraníte, vaše tělo ještě není připravené na tolik pohybu. Vždy začínejte postupně, naučte se techniku u jednotlivých cviků, poté můžete navyšovat frekvenci. Musíte mít ale zvládnutý jídelníček, regeneraci a správnou techniku cviků, poté můžete přemýšlet o tom, jak navyšovat frekvenci vašich tréninků. Nikdy si také nenastavujte extrémně přísné diety ze dne na den, vždy přecházejte postupně. Plochého bříška totiž dosáhnete pouze vaší vůlí, vytrvalostí, trpělivostí, správným jídelníčkem a tréninkem. Nedosáhnete toho přes noc, nicméně každým dnem budete blíže k vašemu cíli.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.