Starší článek Novější článek

Jak si vybudovat krásnou fitness postavu- 2.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Jak si vybudovat krásnou fitness postavu- 2.díl*

Zaznamenávejte si a plánujte svůj trénink.
Toto je bohužel často přehlíženo. Místo toho, abyste šli do posilovny a cvičili náhodné cviky nebo cokoliv co vás napadne, si raději naplánujte tréninky předem.
Zaznamenávejte si vaše tréninky, závaží, opakování, pauzy mezi sériemi, touto cestou se dokážete cíleně zlepšovat každým týdnem. Je vhodné tréninky lehce obměňovat každých 4-6 týdnů a sledovat a ujistit se, že jste se opravdu zlepšili.

Trénujte s intenzitou
Hodně žen neví, co to znamená cvičit s intenzitou, takže nedosáhnou těch výsledků, kterých by při správné intenzitě dosáhli. Když provádíte cvik, měli byste být extrémně soustředěni, ne to odfláknout.
Soustřeďte se na sval, který procvičujete, vžijte se do toho. Prociťujte každou kontrakci, dýchejte a počítejte každé opakování, které provádíte.
Dělejte si fotky
Někdy je velmi obtížné vidět, jak se vaše tělo mění, když se na sebe koukáte každý den. Dělejte si fotky vaší postavy každých pár týdnů, díky tomu uvidíte, jak se vaše tělo mění. Vážení je jednou z možností, jak sledovat výsledky ale fotky vám řeknou pravdu.

Buďte správně psychicky naladěni
Výsledky nepřijdou přes noc, možná si někdy budete připadat , že se nezlepšujete. Nenechte, aby vás to odradilo. Může to trvat roky, než přeměníte svoji postavu tak, jak chcete, takže to nevzdávejte.
Pokud budete dělat to, co máte a budete to dělat vytrvale, výsledky určitě přijdou. Buďte trpělivý, věřte tomu a nezapomínejte si užívat cestu za vaší vysněnou postavou.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.