Starší článek Novější článek

9 VYCHYTÁVEK DO VAŠÍ DIETY 2.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*9 VYCHYTÁVEK DO VAŠÍ DIETY 2.díl*
ostatní články najdete na našem profilu


4) Berte si sebou pohotovostní svačiny
Pokud jste na cestách, je všude okolo vás možnost velice chutných svačin. Večerky, automaty na jídlo a další. To vše vás svádí, pokud máte hlad, k tomu, aby jste zhřešili vaší dietu tím, že si koupíte nějakou sušenku nebo brambůrky. Můžete tomu ale předcházet tím, že sebou budete nosit své svačiny ve formě například oříšků, proteinového nápoje nebo sušeného masa. Budete mít u sebe tedy zdroj bílkovin a zdravých tuků.

5) Jezte pomalu
Trvá to až 20 minut, než váš mozek dostane zprávu, že jste přijmuli potravu a naplnili váš žaludek. To je přesně ten důvod, proč jíst pomalu. Pokud budete jíst totiž rychle, budete mít tendenci k přejídání, jelikož si myslíte, že nejste plní a máte stále hlad. Jezte tedy pomalu, jídlo si tím i lépe vychutnáte.

6) Používejte zápisník
Zapisujte si vaše denní stravování, udělá to zázraky pro vaše úspěšné spalování tuku či nabírání svalové hmoty. Pokud si totiž budete stravování zapisovat, budete mít přesnou kontrolu nad tím, kolik kalorií, bílkovin, sacharidů a tuků jste v daný den zkonzumovali. Můžete se tedy držet přesně stanoveného množství těchto živin. ZískejTělo nabízí funkci zapisovat si stravování (MENU -> STRAVA) . Stačí zadat název jídla a my za vás spočítáme množství kalorií, bílkovin, sacharidů a tuků. Navíc v tom budete mít přehled a uvidíte, kolik živin přesně přijímáte.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.