Starší článek Novější článek

5 ženských fitness mýtů - 4.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*5 ženských fitness mýtů - 4.díl*

4. ŽENY KE KRÁSNÉ POSTAVĚ POTŘEBUJÍ HODNĚ KARDIA

Tento mýtus je mezi ženami velice rozšířený. Pojďme si to uvést na pravou míru. Kardio je samozřejmě efektivní pro spalování tuku, není ale nutné každý den strávit hodiny na běžícím páse.

Pokud si chcete vybudovat pěknou postavu, s pevným pozadím a ladnými křivkami, musíte zpevnit nebo vybudovat svalovou hmotu. Pokud budete dělat jen kardio, budete hubnout, ale vaše postava nebude tak pěkná, jako když zapojíte i posilování. Posilování dá vašemu těla krásný tvar a vaše tělo bude vypadat štíhle, přitažlivě a pevně.

Doporučujeme tedy omezit kardio na úkor posilování. Zkuste například zařadit kardio po tréninku v posilovně, tuk se bude pálit mnohem efektivněji než při samotném kardiu. Zkuste tedy zařadit posilování alespoň 3x do týdne, je na vás, jestli doma nebo v posilovně. V posilovně můžeme najít více možností ke cvičení, různé cviky, činky, stroje. Pokud tedy budete kombinovat posilování s kardiem, nejlépe chůzí do kopce, chůzí, rotopedem či během, docílíte tím krásné vypracované postavy, podmínkou je ale také správný jídelníček.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.