Starší článek Novější článek

10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 3.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*10 užitečných rad, jak se dostat do formy - 3.díl*

8) Zaznamenávejte si vaši cestu
Je důležité si zapisovat vaše denní stravování, dělat si průběžně fotky vaší postavy a vážit se, abyste viděli úbytek na váze. Nedoporučuji se vážit vícekrát než jednou týdně. Pokud se budete přehnaně soustředit na vaši váhu, může vás to znejistit a tím pádem to může zpomalit vaše výsledky. Mnohem přesnějším ukazatelem vašich výsledků je například zrcadlo nebo fotografie. Tam můžete vidět, jak se vaše tělo mění bez ohledu na váhu.

9) Odměňujte se za vaše úspěchy
Je těžké se za vaše úspěchy v podobě lepší postavy neodměnit nezdravým jídlem, jako například čokoláda a brambůrky. Je mnohem lepší si koupit nové oblečení na cvičení, masáže nebo dovolenou.

10) Buďte odpovědní sami za sebe
Plánování stravy, příprava jídel, čas a dřina s cvičením, to vše může být vyčerpávající. Pamatujte si, že to je vaše cesta, ne nikoho jiného. Nemůžete očekávat, že vaše rodina nebo přátelé budou chápat to, kolik času věnujete tomu získat lepší postavu. Pokud máte podporu vašich blízkých, buďte za to vděční. Pokud ji nemáte, nebuďte naštvaní. Pokud neprochází nebo neprošli stejnou cestu jako vy, nemohou vaše úsílí nikdy pochopit.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.